Reacties van tevreden klanten

Beste Yvan,
We zeiden al een paar dagen dat we je ook eens een e-mailtje gingen sturen. We vonden je werk fantastisch. Je draaide nummer na nummer goeie plaatjes. Ook al kwam het dansfeest moeilijk van de grond (we denken door de warmte in de feestzaal), toch zocht je steeds naar goeie nummers om er de sfeer in te houden. Vandaar willen we je zeker en vast ook nog eens extra bedanken voor je goeie inzet. We hebben zeker en vast genoten van onze dag, deze week gaan we de foto's eens bekijken.
Hartelijk dank en misschien tot op een volgend feestje.
Mvg,
Veerle en Pieter-Jan (Trouwfeest, Hof ter Meyghem te Dendermonde)

Dag Yvan,
ik was van plan nog een mailtje te sturen, maar het is uit mijn gedachten gegaan. Bij deze bedankt om de muziek te verzorgen op ons avondfeest. Wij zijn zeer tevreden! Zeker een aanrader. Het was fantastisch! Zeer goed contact met de dj, aangename sfeer op de dansvloer, .... Bedankt! (In bijlage nog een fotootje.)
Mvg,
Lisa en Robby (Trouwfeest, De Kring te Lochristi) 

Iedereen was zeer tevreden. We hebben een zeer geslaagde avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar en zeker bedankt voor de vlotte service. Iedereen praat er nog over.
Mvg,
Jean Pierre en Daniella (Verjaardagsfeest, Patronaat te Erembodegem)

Beste Yvan
Het was een fantastische dag en het feest zelf was ook geslaagd en bedankt voor de goeie muziek en de ambiance erin te houden.
Mvg,
Steven en Jeannine (Huwelijksfeest, Sanderushuis te Sleidinge)

Beste Yvan,
Bedankt om van ons trouwfeest een superfeest te maken (in samenwerking met Kasteel van Laarne, toplokatie ook !). Er was muziek van elk genre...iedereen heeft zich top geamuseerd ! De dansvloer was nooit leeg en zelfs in de vroege uurtjes vond je amper plaats ! Wij zijn tevreden als onze gasten tevreden zijn...en dit was zeker en vast zo... Wij zijn jou daar heel dankbaar voor..! Aan allen die nog een DJ zoeken...DJ YVAN is een aanrader !!!!
Bedankt en nog veel draaiplezier... En mochten we ooit nog een feestje geven (hopelijk nog veel..) dan weten we U te vinden.
Groetjes.
Annelies en Jonathan (Huwelijksfeest, Kasteel van Laarne).

Dag Yvan,
De verwachtingen zijn wel hoog gespannen. Twee weken gelden gaf een vriendin van mij ook een feestje voor haar verjaardag en het was echt een rotslechte DJ. Hij speelde nummer A, dan nummer B en dan weer nummer A. Die was gewoon vergeten dat hij nummer A al eens gedraaid had! En hij sprong ook van het ene genre naar het andere genre: eerst een disconummer, dan een rocknummer, dan een slow, dan een dansnummer; de mensen werden zot. Ik heb daar dan staan stoefen dat jij een veeeeeeel betere DJ bent, dus zorg maar dat je uitgeslapen bent. Ik kijk er wreed naar uit. Ik denk dat er rond de 60 mensen zullen zijn. Geen grote bende, maar toch genoeg om een dansvloerke te vullen.
Met vriendelijke groeten
Cindy (Verjaardagsfeest, Zaal Bloemekenswijk te Wondelgem)

Hallo Yvan,
Hartelijk dank voor je mailtje. Het was een plezier voor ons dat je er bij was om ons huwelijk te vieren, bedankt om het feest op de dansvloer voor ons helemaal en prachtig te leiden! En zeker ook heel erg bedankt voor de Laatste Dans. Wat een mooie verrassing!
Tot een volgende keer en al het beste ook voor jou!
Groetjes,
Karen & Andrew
(Trouwfeest, Kasteel van Laarne)

Dag Yvan,
Alle generaties waren opgetogen over de muziek en de ambiance. We hebben ons goed geamuseerd.
Bedankt voor de goede keuze.
Vriendelijke groeten,
Rita
(Verjaardagsfeest, Kasteel van Laarne)

Bedankt Yvan voor het verzorgen van ons huwelijksfeest, super, de muziek was top en de dansvloer werd warm gedanst . Iedereen heeft vol lof over de goeie muziek gesproken, doe zo verder. Als wij in de toekomst weer een feest zouden geven dan ben jij de Dj in de house. Veel succes in de verdere toekomst.
Vele groetjes,
Franky & Nathalie
(Trouwfeest, Lindenhof te Deerlijk)

De avond was veel te kort om alle leuke en dansbare muziek te spelen... We hadden een feestje van 2 dagen moeten plannen om aan ieders wensen te voldoen! John en ik hadden zelfs geen tijd om ons dessert te verorberen, van dan werden de goede noten reeds gezet en stond de zaal (en bruid en bruidegom) reeds in lichterlaaie! Sindsdien is de dansvloer niet meer leeg geweest! Echt, wij hebben ons super geamuseerd en de genodigden ook! Echt tof! We huren je nog eens in om al die andere dansplaten en voorkeuren te spelen!
Bedankt Yvan!
Vanwege John en Ilse
(Trouwfeest, De Baronie te Lovendegem)

Er is zeer goed ingespeeld op ons aanwezige publiek. We hebben niets anders dan supergoeie commentaren gehad op ons avond-en dansfeest!
Bedankt!! En zeker tot een volgende boeking...
Kristien en Peter
(Trouwfeest, Kasteel van Laarne)

Dag Yvan,
Net terug van onze huwelijksreis, en we hebben van onze fotografen meer dan 1000 foto's. Herinneringen genoeg en stuk voor stuk pareltjes! Mijn echtgenoot zegt wel dat je hem 'vermoordt' hebt met in het begin zo snelle nummers te draaien, maar er was ambiance van het eerste tot het laatste nummer!
Beter hadden we het niet durven dromen.
Hartelijke groeten,
Sam en Mieke
(Trouwfeest, Kasteel van Laarne)

Beste Yvan,
Bij deze willen we je nog eens bedanken voor het schitterende feest!
Mieke, ik en al onze genodigden hebben zich goed geamuseerd en we krijgen alleen maar positieve reacties!
BEDANKT!
Mieke en Bart
(Trouwfeest, Kasteel van Laarne)

Dag Yvan,
Nog eens super bedankt voor de perfecte muzikale omlijsting!
Tot nog eens misschien...
Philippe en Martine
(Jubileum Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem)

Iedereen was superenthousiast!
Bedankt!
Jacky.
(Jubileum, Kasteel van Zwijnaarde)

Bedankt voor de mooie avond, de ambiance zat er goed in. We hebben er van genoten.
Groetjes,
Stijn en Delphine
(Trouwfeest, Kasteel van Laarne)

Beste Yvan,
Binnenkort vieren mijn ouders hun 40ste huwlijksverjaardag in feestzaal ‘t Mieregoed te De Pinte. Daar wij houden van ambiance en plezier maken, hadden wij graag een DJ die hun feest kan doen knallen. En dat kan je zeker want je verzorgde ook ons huwelijksfeest. Is nu ondertussen 3 jaar geleden en nog steeds moeten wij terug denken aan het geweldige feest, de toffe nummers en de ambiance die je ons bezorgde, bij deze zouden we jou er dus graag terug bij hebben om de avond van mijn ouders compleet te maken!!!! Graag had ik uiteraard geweten of jullie deze dag nog beschikbaar zijn. Doet me alvast plezier dat onze huwelijksfoto’s jouw site mogen sieren!!!
Wij kijken er alvast naar uit!
MVG Eva & Glenn

Hallo,
Voor ons was het een echte gok om je te contacteren, maar we hebben er absoluut geen spijt van. Langs deze weg willen we u nogmaals hartelijk danken voor de toffe dansmuziek die je draaide vorige zaterdag. Er was nooit een lege dansvloer en de reacties van de aanwezigen waren zeer positief.
Groeten vanwege Nicolle en Firmin
(Huwelijksverjaardag, Brouwerij Liefmans te Oudenaarde)

Beste,
Nog eens bedankt voor de goede zorgen en de fijne muziek en ambiance!
Wie weet tot bij een volgende gelegenheid!
Met vriendelijke groeten,
Ineke
(Personeelsfeest Medisch Labo Medina, Zebrastraat te Gent)

Hey Yvan,
Bedankt voor de ambiance. Je hebt heel goed gespeeld. Je was ons door het Kasteel van Laarne aangeraden en dit was zeker terecht. Als we nog eens een dj nodig hebben weten we nu waar we terecht kunnen. Nogmaals bedankt
Met vriendelijke groeten
Alex & Maya
(Huwelijksfeest, Kasteel van Laarne)

Beste Yvan,
We willen je nogmaals bedanken voor het schitterende dansfeest van afgelopen vrijdag op domein ’t Meersdael. Het was zeker niet evident voor jou om over te schakelen van band naar Dj en omgekeerd maar we moeten zeggen, het was voor ons een schitterend feest. Hadden we om 6 u niet gezegd om te stoppen dan waren ze vast nog even doorgegaan.
Bedankt om mee er een mooi feest van te maken !
Mvg Karen en Filip
(Huwelijksfeest, Domein 't Meersdael te Moerbeke-Waas)

Ondanks de kleine groep waarmee we waren was het een goed feest, iedereen is tevreden naar huis gegaan. Bedankt om ons daarin te helpen.
Wim en Olivier
(Jubileum, privé-adres te Denderleeuw)

Dag Yvan
Van harte bedankt om aanwezig te zijn op ons huwelijksfeest zaterdag. Dankzij jou werd het een fantastische avond waarop veel gedanst werd!
DJ Yvan vond zonder moeite wat het publiek graag hoorde. De dansvloer bleef dus een ganse avond bezet. Super avond!
Dankjewel hiervoor!
Groetjes, Lien en Franky
(Huwelijksfeest, Salons 't Oud Gemeentehuis te Wichelen)

Het was fantastisch en zeer tevreden!
Erik, Bart & Karin.
(Verjaardagsfeest, Sint Renildezaal te Hamme)

Het was gewoonweg een prachtige dag, met alles erop en eraan ! Hartelijk bedankt voor de fantastische muziek en een grote merci aan de disk jokey !
Dhr. & Mvr. Clauwaert
(Huwelijksverjaardag, Koen van Loven te Meise)

Dag Yvan,
Het was ons een genoegen met jullie te mogen samenwerken.
We zullen niet nalaten om in de toekomst weer met jullie samen te werken
Hartelijk dank en een fijn eindejaar toegewenst!
Met vriendelijke groeten,
Het JILL-team

Beste Yvan,
Ik wou jou en je collega's nog even bedanken voor gisterenavond.
Iedereen was heel tevreden over de muziek. Het was een geslaagde avond.
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Philippe en Hans

Beste,
Van onze kant ook bedankt voor de vele ambiance op mijn feest, iedereen vond het héél plezant. Ik denk niet dat er iemand op zijn stoel is blijven zitten. Ze hebben allemaal gezongen en gedanst dat het een plezier was. Groeten, en als we nog eens een feest hebben zullen we niet twijfelen om u terug te contacteren.
Marleen

Beste,
Iedereen was unaniem tevreden over de avond!
Bedankt!
Erna, UZ Gent.

Beste Yvan,
Sorry voor de late reactie, maar na het feesten was werken weer aan de orde en soms ontbreekt ons de tijd. Wij willen u ten zeerste bedanken om van ons huwelijk een echt feest te maken, aan profesionaliteit was er zeker geen gebrek!!!! Swing, pop en rock alles kwam aan de orde we hadden ons geen mooier dansfeest kunnen bedenken. Het was de mooiste dag van ons leven en ook jij hebt daar een deel van uitgemaakt.
BEDANKT!!!!
Eva & Glenn

Beste Yvan,
In naam van Sonja en mijzelf willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor je fijne gevarieerde muziek dat een zeer goede ambiance teweeggebracht heeft op ons avondfeest en aan de reacties te horen van onze uitgenodigden ben je inderdaad een ervaren top-dj. Nogmaals, je bent een aanrader voor in te huren.
Hartelijke dank van ons beiden voor de geslaagde avond.
Met vriendelijke groeten,
Patrick en Sonja.

Hallo Yvan,
Bedankt!
Jouw muziek heeft er voor gezorgd dat het feest een succes was!
Groeten,
Isabel en Serge

Beste Yvan,
Wij zijn net terug van reis en hebben je mailtje goed ontvangen. Ook wij hebben enorm genoten van het leuke feest en wensen je te bedanken voor de fantastische avond. Iedereen was vol lof over de muziek/dj! Je hebt dat echt goed gedaan en het fuifbeest in iedereen naar boven gehaald (zelfs bij "Jezus").
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Patty en Stijn

Beste Yvan,
Gezien je de beste DJ van de Bloemekenswijk en verre omstreken bent zouden wij graag willen dat je komt spelen op ons vrijwilligersfeest van vrijdagavond voor 3 of 4 uren. Hopelijk ben je vrij die avond !
Graag een mailtje naar mij en mijn collega Nadine.
Aalvast bedankt en groetjes,
Brigitte.

Beste Yvan,
Na een zeer leuke huwelijksreis, willen we u toch nog eens bedanken voor de zeer leuke en goede muziek !!! Iedereen vond het een mega leuk en goed feestje, en dat is ook mede dankzij de muziek ! Bedankt en nog heel veel succes.
Groetjes,
Ann en Philippe.

Beste Yvan,
Alles was naar wens. De muziek was heel gevarieerd, en klanten waren uiterst tevreden. Bedankt voor de fantastische avond.
Met vriendelijke groeten,
Grace Rombaut

Hello Yvan,
Het was een fantastisch feestje dank u wel. Iedereen vond het fantastische muziek.
Het beste nog,
Carmen Felix

Hallo Yvan,
Alvast bedankt voor de supertoffe avond. We kregen reeds veel positieve reacties.
Groeten,
Maarten en Lindsay

Beste Yvan,
Nogmaals bedankt voor de goede prestatie op ons huwelijk. Iedereen was zeer tevreden.
Met vriendelijke groeten,
Eric

Beste Yvan,
Bedankt voor de mooie muziek en ook daardoor grotendeels een zeer geslaagd feest.Iedereen was zeer enthousiast zeer in het bijzonder over de muziek.VERY WELL DONE dat is een feit. Ik wens je veel success en zal U zeker aanbevelen. Nogmaals bedankt en veel success. Ik geef weer een feest binnen vijf jaar...Inmiddels veel success en zeker ook het beste toegewenst.
Beste groetjes Eliane

Dag Yvan,
Hebben zopas je website even bezocht (wat duidelijk is uit dit bericht), en zijn een beetje overdondert door je openheid. In die mate zelfs dat we je willen vragen of je op 20 augustus nog vrij bent. Kan je ons een seintje geven?
Groetjes Ronny en Monique

Yvan,
Tof dat je ons trouwfeest van leuke muziekjes wil voorzien, we zien uit naar flink wat ambiance op de dansvloer ! We sturen U, zoals afgesproken, een paar weken voor ons huwelijk op 21 mei, een lijstje door met de liedjes die wij en onze vrienden graag zullen horen die avond.
Steven en Tine

Yvan,
Nogmaals bedankt voor de gezellige dansavond op ons huwelijksfeest. De reacties zijn allemaal heel positief.
Vriendelijke groeten vanwege Luc en Annelies

Dag Yvan,
Langs deze weg wil ik je nog eens van harte bedanken voor de zeer geslaagde omlijsting van ons feest. Iedereen was zeer tevreden van je "optreden", maar dat kon je aan de ambiance ook wel zien denk ik. Ook de inleiding tussen 19.30 uur en 22 uur vonden we zeer geslaagd. Vooral "le lac du ...". Hartelijk dank.
Groeten, An en Dieter